Wie zijn wij

presentatie1

‘ Move and Grow’ –  Don en Yanna geloven in beweging op alle gebieden in je leven en de groei die daardoor ontstaat. Immers, bijna niets blijft hetzelfde, alles beweegt en verandert.

Het enige dat onveranderlijk is, dat is jouw kern en datgene wat je bedoeld was te zijn.

Yanna en Don stellen je middelen ter beschikking om daar weer te komen.

Zij verhuisden van het midden van het land (Soest), naar het oosten van het land (Laren – Gelderland). Deze verhuizing bracht hen een prachtige plattelandsschool, waarin zij nu hun bedrijf hebben gevestigd en waarin zij ook wonen.

20151031_165233

Don benadert voornamelijk de fysieke en mentale kant van de mens : in sportcoaching; sportmassage en andersoortige vormen van massage, zoals haptonomie en hot stone massage.

Don’s achtergrond is de atletiek. Hij is actief atleet en tevens ruim 20 jaar masseur. Beide disciplines liggen aan de basis van zijn visie aangaande zijn begeleiding en coaching in de sport.

Sportmedische begeleiding is voor Don een onderdeel van het totale trainingsprogramma van de atleet; het geheel is afgestemd op de trainingsdoelen die deze zich gesteld heeft.

Zijn specifieke begeleiding verenigd meerdere aspecten in zich: coaching, advies, massage, eventuele blessure verzorging en aansluitende herstelbegeleiding.

Yanna benadert voornamelijk de psyche en de ziel van de mens, met als ingang het emotionele, fysieke en het mentale. De daarvoor gebruikte vormen zijn: holistische coaching en therapie, lichaamswerk en ademtherapie. Daarnaast geeft zij workshops die het welzijn bevorderen; en begeleidt zij sjamanistische rituelen.

Yanna biedt naast de workshops: Reis door je zintuigen en Reis in verbinding; de volgende individuele reizen aan: Reis in het het oneindige, het universum en de wereld; Reis in jezelf en Thuiskomen bij jezelf.

Yanna is geschoold in sjamanisme, holisme en in, de meer klassieke vorm, de psyche van de mens. Zij heeft jarenlange ervaring in gespreksvoering, coaching en verschillende vormen van therapie.

Bij de school van Yanna en Don wappert de regenboogvlag, voor hen is dat een symbool van het licht dat gebroken wordt in alle kleuren en dat ze er alle (mogen) zijn; eveneens staat de regenboog van oudsher symbool voor transformatie en groei.